2017 | Laevesmelodie

Een uniek samenwerkingsverband tussen onze toneelvereniging, leden van het Gemengde kerkelijk zangkoor St. Remigius (Schimmert), Toneelvereniging St. Donatus (Nuth) en Fanfare St. Donatus (Nuth).

Een muziektheatervoorstelling met toneel dat laat lachen, ontroeren en je misschien zelfs wel een traantje doet wegpinken. Dat alles omlijst met live muziekklanken!

Familie, rivaliteit, liefde, plezier, verbluffing en afgunst zijn de ingrediënten van het verhaal van Laevesmelodie. Een volks avontuur dat begint in het Grijzegrubben van 1967, met concurrerende cafébazen, roddelende dorpsbewoners en jonge dromers en wat ons uiteindelijk meeneemt naar de late jaren '70. 

Een muziektheatervoorstelling inclusief live-orkest die het publiek meeneemt op een muzikale reis door de tijd: van Wie ich nog 'n jungske woar langs Dag Zuster Ursula naar Mien Limburgs Landj.

Een volledig nieuw geschreven toneeltekst in het dialect, een cast met 30 acteurs, zangers en figuranten, een 25-koppig orkest, 20 heerlijke Limburgse en Nederlandse liedjes uit de jaren '60 tot heden en dat allemaal verpakt in een nostalgisch verhaal met een lach en een traan. 

Voorstellingen:

9-10-11 juni Trefcentrum Nuth

16-17-18 juni Gemeenschapshuis Schimmert

Kaartverkoop:

Manjefiek Bloemen, Schimmert

FF anders, Nuth

Online via Laevesmelodie.nl

Spel:

Quincy Grootjans, Harry Louvenberg, Renee Hovestadt, Chantal Boosten, Joep Salden, Wil Limpens, Lily Gijzen, Amber Schoonbrood, Ruud Heykens, Patrick Schoonbrood, Kelly Limpens, Annie Speetjens, Harry Schoonbrood, Christa Hennekens, Frank Horrichs, Nicolle Dreessen, Tiny Hennekens en 25 muzikanten van Fanfare Sint Donatus (Grijzegrubben) en figuratie van Gemengd Zangkoor Sint Remigius (Schimmert)

Regie:

Hanneke Jonkers-Schoenmaeckers

Auteur:

Quincy Grootjans

Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 4 keer per jaar nieuws over onze nieuwste productie middels een brief.

Reserveren

Zodra de voorverkoop van start gaat voor onze nieuwe productie, kunt u hier de kaarten reserveren.